Kontakt

Vi elsker å prate hotell og slik kommer du i kontakt med oss.

Telegrafdirektør
Heftyes vei 99
4021 Stavanger

Veien hit til oss til og fra Stavanger flyplass

Flybussen har en rute fra flyplassen til Stavanger sentrum. Fra sentrum kan ta buss nummer 6,7 eller x60. Disse går fra holdeplass 18 og 19. Ved avstigning går du av ved holdeplass "UiS ved Kjell Arholmshus. Billetter kan kjøpes i Vipps, på bussen eller forhåndsbetales på www.flybussen.no. PS: Du kan spare noen kroner ved å betale i Vipps.

I tillegg har Stavanger et bredt utvalg av taxi-operatører og du forvente at turen koster deg ca. 350,-

Taxi
12 min
350,-
Estimat fra www.taxikalkulator.no
Flybussen
15 min
142,-
Vipps / www.flybussen.no / på bussen

Veien hit til oss til og fra Stavanger sentrum

100 meter fra hotellet ligger busstoppet «UiS ved Kjell Arholms hus» og hvert 5. minutt kan du ta buss #6, #7 og #X60 til og fra sentrum. Billetter kan enkelt kjøpes i appen «Kolumbus billett» eller spør oss i resepsjonen for assistanse.

Er du av den litt mer sporty typen tilbyr Stavanger utleie av el-sykler ved en flere ladestasjoner i byen, og vi er så heldig at en slik er tilgjengelig rett nedenfor hotellet ved Ipark.

Taxi
12 min
350,-
Estimat fra www.taxikalkulator.no
Buss
16 min
41,-
(Kolumbus App)
Bysykkel
20 min
30,- per time

Veien hit til oss med eget transportmiddel

Adressen vår er Telegrafdirektør Heftyes vei 99, 4021 Stavanger og ved vårt hotell parkerer du gratis! Vi har et fåtall av parkeringsplasser på tomten til egen disposisjon, hvor vi har egen ladestasjon for el-bil og HC-parkering rett ved hovedinngangen. Skulle det være fullt er det flere parkeringsplasser 100 meter unna hotellet.

Her har vi tegnet et kart til deg: Ydalir Hotel Map
Any questions?
Go to our FAQ